Erhverv

Tagdækning til byggefirmaer

Få professionelt tagarbejde til større og mindre byggesager. Hos J.O. Tagdækning udfører vi mange former for tagarbejde for erhverv i hele Midt- og Østjylland. Med vores 20 år i branchen ser vi os selv som eksperter i at lægge tag med beton og tegl.

Underleverandør inden for tagdækning

Vi løser tagopgaver som underleverandør for erhvervskunder og kan løse både store og små tagdækningsopgaver. Hos os får du fleksible løsninger, der passer til dine behov. Vi står klar med hjælpen, hvad enten der er behov for levering og montering eller kun montering. Vi har et samarbejde med en tømrer og en murer, der sætter stillads op og laver undertag, så vi kan lave resten.

Vi overholder vores aftaler

Der er vigtigt for os, at vi overholder de aftaler, vi laver. Vi sætter en ære i at levere det færdige resultat til aftalt tid og pris. Vores erfarne medarbejdere er serviceorienterede og samarbejder altid om at løse eventuelle komplikationer i projektet.

Skal vi hjælpe din virksomhed med tagarbejdet?

Kontakt os allerede i dag på 40 25 61 31 eller jotag@outlook.dk, hvis vi skal hjælpe din virksomhed med tagarbejdet. Vi står altid klar til en uforpligtende snak samt et godt tilbud.