Privat

Specialister i tagarbejde

Drømmer du om et nyt tag til din bolig? Så lad J.O. Tagdækning hjælpe dig. Vi er tagspecialister med stor erfaring inden for tagarbejde for private. Vi udfører alt fra reparationer af eksisterende tag og udskiftninger til helt ny tagdækning i Midt- og Østjylland.

Totalløsning på dit tag

Uanset om du skal have lagt nyt tag eller renoveret dit eksisterende tag, er vi med dig hele vejen. Vi tilbyder tagarbejde med totalløsninger, hvor vi piller af, lægger undertag og sørger for isolering samt selve tagdækningen.

Professionel vejledning

Hos J.O. Tagdækning ser vi os selv som tageksperter. Vi laver kun tag, så med vores mange års erfaring har vi efterhånden prøvet det meste. Vores erfaring og viden gør os derfor også i stand til at yde professionel vejledning og rådgivning om fordele og ulemper, når du skal vælge materiale og metode.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tagarbejde? Så er du altid velkommen til at sende en mail til jotag@outlook.dk eller ringe til os på 40 25 61 31. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse af opgaven og udarbejder et uforpligtende tilbud.