Profil

J.O. Tagdækning er en tagdækningsvirksomhed med speciale i tagsten. Hos os får du professionelt arbejde udført af erfarne taglæggere. Vi holder til i Bjerringbro nær Viborg og Randers, men vi kører gerne i hele Midt- og Østjylland.

Erfaren virksomhed

Med vores 20 år i branchen er J.O. Tagdækning efterhånden en noget erfaren virksomhed, der ved, hvad der rører sig i branchen. Alle vores ansatte har typisk 10+ års erfaring. Derfor får du altid en erfaren og professionel tagdækker til din opgave.

Kvalitetsarbejde med speciale i tegl og beton

Vi laver alt inden for totalløsninger, og vi har et samarbejde med en tømrer, som vi hyrer ind ved behov. Vores speciale er især teglsten, men vi har også stor erfaring med betontagsten. Når du vælger J.O. Tagdækning til at stå for dit arbejde, får du kvalitetsarbejde til den aftalte tid og pris. Vi går meget op i, at hvis vi har lovet noget, så kan du også regne med, at vi lever op til det.

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om J.O. Tagdækning, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en forespørgsel? Så kontakt os på telefon 40 25 61 31 eller mail jotag@outlook.dk.